social media wikikids


Social media.
Maar ook apps op een mobieltje horen bij social media. Voorbeelden daarvan zijn WhatsApp, Instagram en Snapchat. Ook WikiKids is een vorm van social media. Een wiki is een website waar verschillende mensen informatie op kunnen zetten. Kids betekent kinderen.
lunch places near me
Sociale media Wikipedia.
Sociale media de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers.
sea campagne opzetten
Social media Wikikids.
Maak een account of meld je aan. Lees de eerste editie van ons nieuwsblad! Ga naar: navigatie, zoeken. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen." Verwijzingen naar deze pagina. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 mei 2014 om 1441.
CategorieSociale: media Wikikids.
Met sociale" media" bedoelen we websites waar mensen met elkaar delen. Ze delen bijvoorbeeld filmpjes Youtube of foto's' Flickr, gedachten Twitter, ervaringen Kieskeurig, producten Marktplaats of informatie WikiKids. Met sociale media moet je wijs leren omgaan, daarom valt dit onderwerp onder Mediawijsheid.
Instagram Wikikids.
De naam instagram komt van het instant effect van polaroid foto's' die gebruikers via het netwerk met elkaar delen. In 2012 is Facebook eigenaar geworden van Instagram. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen." Verwijzingen naar deze pagina.
Social media.
Kun je depressief worden van social media? Meer over Social media op andere sites. Wat is social media? Lees over een voorbeeld van social media: Facebook. Lees over een voorbeeld van social media: YouTube. Lees over een voorbeeld van social media: WhatsApp.
Werkstuk sociale media Joris Journaal.
Ik was wel nieuwschierig wanneer alles begonnen is, en hoe die sociale media zijn ontstaan. Wat is Social Media? Social Media is eigenlijk begonnen met vaste sites waar je informatie kon halen en zoeken over alles, maar vooral van bedrijven.
social media Gerard Dummer.
Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug op mijn werk dat ik voor WikiKids heb gedaan. Ik heb er veel van geleerd en ik hoop dat ik anderen ook een stukje kennis heb bijgebracht. Geen categorie mediapedagogiek, social media, wikikids.
Sociale media Wikikids.
Sociale media in het engels: social" media" zijn websites of apps waarbij het mogelijk is voor iedereen om informatie tekst, plaatjes, video's' te plaatsen. Vaak kunnen andere gebruikers reageren op deze informatie en deze informatie verder delen. Voorbeelden van sociale media.: Heel veel mensen houden een weblog of blog bij over een specifiek onderwerp. Er zijn heel veel forums waarop gebruikers met elkaar discussiëren over een specifiek onderwerp. Spelletjes / Games. Hyves was vroeger een sociaal netwerk, maar inmiddels sinds 2013 een spelletjessite. Datingsites / Ratingsites. Tinder alleen op smartphone. HotOrNot alleen op smartphone. Instagram alleen via smartphone. Skype videobellen, chatten. Verschillende websites beschikken over een chatbox. Via WhatsApp kun je berichten maar ook afbeeldingen en video's' sturen naar één of meer contactpersonen, vanaf je smartphone. Snapchat waarbij je afbeeldingen kunt sturen naar één of meer contactpersonen, vanaf je smartphone waarbij de afbeelding na korte tijd verdwijnt. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen."

Contacteer ons

Gebruik van social media
social media nadelen
symbolen social media
soorten social media
social media studie
vragen over social media
onderzoek social media
Social Media Club
waarom gebruiken we social media
social media wikikids