onderzoek social media


Xplora Social media; Newcom; onderzoek.
Newcom voert al sinds 2010 het grootste onderzoek van Nederland uit naar het gebruik van Social Media. Dit grootschalige landelijk onderzoek is in 2018 voor het achtste jaar op rij gehouden, met opnieuw een indrukwekkende respons n6.783. Het social media landschap in 2018 in zes highlights.:
website onderzoek
Social media onderzoek 2018 Newcom Research.
U bent hier: Home Actueel Social media onderzoek 2018. Social media onderzoek 2018. Neil van der Veer 29-01-2018. Tags: Social Media Recente-artikelen Recente artikelen Nieuws Publicaties Nieuws. Social Media zijn niet meer weg te denken uit het media landschap en staan volop in de belangstelling.
social media gebruik
SOCIALE MEDIA: 6.500 VLAMINGEN, 8 GEBRUIKERSPROFIELEN Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
In het kader van het User Empowerment in a Social Media Culture project stelde de Onderzoeksgroep voor Media en ICT MICT in samenwerking met de VUB en KUL een grootschalige survey op om na te gaan wat de impact van sociale media is op het dagelijks leven van de Vlaming.
wat zijn social media
Sociale media: gebruik en gebruikers.
Deze notitie beschrijft het gebruik van sociale media door personen 2012 gebaseerd op het onderzoek ICT-gebruik van Personen en Huishoudens. Het betreft een analyse die dieper gaat dan de nu door het CBS gepubliceerde kerncijfers over sociale media en personen.
Social media onderzoek TNS NIPO.
Wij geloven dat de krachtigste insights worden gevonden door klantfeedback uit social media en regulier onderzoek met elkaar te combineren. Juist door het combineren wordt de informatie uit beide bronnen optimaal benut. We gebruiken bewezen concepten uit customer experience onderzoek voor de analyse en duiding van ongestructureerde social media data.
Alle artikels over sociale" media" Knack.be.
De dingen die je zegt op Facebook verraden heel wat over je persoonlijkheid. Een studie die verscheen in de Journal of Personality and Social Psychology kon aan de hand van Facebook-posts duidelijk het onderscheid maken tussen introverten en extraverten. Belgische Twitteraars verenigen zich met sameneten. Verschillende Belgen op Twitter nodigen onder de hastag sameneten volstrekt vreemden uit aan hun tafel. Christen, Moslim of atheïst: iedereen is welkom om over de aanslagen te praten en de gebeurtenissen samen te verwerken. Veelvuldig gebruik sociale media verhoogt kans op depressie. Overmatig gebruik van sociale media door jongeren verhoogt de kans op depressie, blijkt uit nieuw onderzoek.
Social media onderzoek 2017 Newcom Research.
U bent hier: Home Actueel Social media onderzoek 2017. Social media onderzoek 2017. Neil van der Veer 23-01-2017. Tags: Social Media Recente-artikelen Recente artikelen Nieuws Publicaties Nieuws. Social Media is niet meer weg te denken uit het media landschap en staat volop in de belangstelling.
Social media onderzoek 2018 Opsteker Media Mediabureau Alkmaar.
Social media onderzoek 2018. U bevindt zich hier: Home / Nieuws / Social media onderzoek 2018. Elk jaar doet Newcom onderzoek naar het Social Media gebruik in Nederland. De bevindingen worden verwerkt in het Nationaal Social Media Onderzoek. In het Social Media Onderzoek zijn o.a.
Onderzoek: sociale media slecht voor mentale gezondheid jongeren TMI News.
Sociale media kunnen verslavend werken. Volgens onderzoek van het CBS uit 2015 zei 17% van de jongeren verslaafd te zijn aan sociale media. Volgens het onderzoek zouden meisjes vaker verslaafd raken dan jongens. Meisjes zijn meer persoonlijk betrokken tijdens hun gebruik van social media.
Highlights: Nationale social media onderzoek 2018 SocialLane.
Ook dit jaar weer heeft Newcom het grote social media onderzoek gepubliceerd, het Nationale Social Media Onderzoek 2018, zoals zij dat ieder jaar doen sinds 2010. Het onderzoek heeft weinig verrassende resultaten opgeleverd: Instagram groeit hard en is met name populair bij jongeren, Facebook krijgt een steeds oudere doelgroep en WhatsApp blijft veruit het grootste sociale medium in Nederland.

Contacteer ons

Gebruik van social media
social media nadelen
symbolen social media
soorten social media
social media studie
vragen over social media
onderzoek social media
Social Media Club
waarom gebruiken we social media
social media wikikids