onderzoek social media


Xplora Social media; Newcom; onderzoek.
Newcom voert al sinds 2010 het grootste onderzoek van Nederland uit naar het gebruik van Social Media. Dit grootschalige landelijk onderzoek is in 2018 voor het achtste jaar op rij gehouden, met opnieuw een indrukwekkende respons n6.783. Het social media landschap in 2018 in zes highlights.:
soorten social media
Onderzoek: sociale media slecht voor mentale gezondheid jongeren TMI News.
Volgens een ander onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek gebruiken jongeren sociale media vooral omdat ze het leuk vinden en omdat het een goede manier is om in contact te blijven met anderen. Iets meer dan de helft zegt tussen de één en drie uur per dag actief te zijn op social media.
wat zijn social media
Onderzoek social media op de werkvloer Viadesk Social Intranet.
Dit blijkt uit het onderzoek dat Viadesk heeft gehouden onder 366 professionals. Samenwerken via social media wordt wel productiever, omdat werknemers makkelijker ideeën, links en informatie delen, vragen stellen, nieuws posten en zichzelf binnen en buiten de organisatie kunnen profileren als deskundige.
SEO
Onderzoek: Social media gebruik onder politiezones België Social Media DNA.
Onderzoek: Social media gebruik onder politiezones België. Door Arnout de Vries op 24 september 2018 1 Comment Tags: belgie, dienstverlening, facebook, Monitoring, onderzoek, politie, politiezone, sociale media, webcare. Op 25 september is er een inspiratiedag voor de politie over het inzetten op sociale media, georganiseerd door socialemediaburo.be en CPL Belgium.
Onderzoek On demand in opmars, ook op social media.
Onderzoek On demand in opmars, ook op social media. 10-07-2018 093600: Door: Max Vlugt hits: 1937 Tags.: In de huidige maatschappij is er steeds meer behoefte aan maatwerk. Gepersonaliseerde advertenties, producten en service, we verwachten steeds meer van de bedrijven en organisaties waar wij dagelijks mee in aanraking komen.
Onderzoeksresultaten naar social media gebruik.
Terug naar Blog We gebruiken steeds meer social media. Onderzoek: Nederlands bedrijfsleven in Europese top. Nederlanders gebruiken steeds vaker sociale media. Afgelopen jaar was zelfs acht op de tien gebruikers actief op een of meerdere sociale netwerken. Met het gebruik van sociale media zit Nederland net iets boven het gemiddelde, maar het Nederlandse bedrijfsleven doet het nog een stuk beter.
Onderzoek: Wat is de waarde van social media voor artiesten?
Onderzoek: Wat is de waarde van social media voor artiesten? Onderzoek: Wat is de waarde van social media voor artiesten? Geschreven door Kirsten Egging op 20 juni 2018 om 1402.: Het is 2018, de wereld kan er niet meer omheen: social media.
Social Media Onderzoek Wijdoendingen.
Pondres staat bekend als innovatief, kwaliteitsgericht en sociaal en kent een hoge maatschappelijke betrokkenheid. Het leveren van toegevoegde waarde is waar het bij Pondres om gaat! Publicatie Social Media Onderzoek 2012 2013. Jaarlijks voert Pondres in samenwerking met MWM2 experts in online research het social media onderzoek uit.
onderzoek Archives Social Media Wijs.
Onderzoek social media jongeren. by Webmaster Geplaatst in: Nieuws 0. Social Media Wijs onderzoekt het gebruik van social media door kinderen en jongeren van 8-18 jaar, met speciale aandacht voor in de les. Wie meedoet, maakt kans op een bioscoopbon!
Het grootste Social Media onderzoek van Nederland Sterc.
Onderzoeksbureau Newcom heeft voor de vijfde maal op rij onderzoek naar social media in Nederland gedaan. Met maar liefst 15.179 deelnemers is dit het grootste social media onderzoek van Nederland. In het onderzoeksrapport worden de bevindingen van 2013 en de verwachtingen voor 2014 behandeld.

Contacteer ons

Gebruik van social media
social media nadelen
symbolen social media
soorten social media
social media studie
vragen over social media
onderzoek social media
Social Media Club
waarom gebruiken we social media
social media wikikids