Social Media Club


The Social Media Club Time to get Social.
The Social Media Club is er voor bedrijven die aan de slag willen met Social Media. We bieden infosessies, workshops en consultancy op maat rond Social Media Policy en Strategy. Samen met jou en jouw bedrijf zoeken we de juiste manier om Social Media een plek te geven binnen je werking.
cursus social media
Social Media Club Almere Almere, Nederland Meetup. alert-small. alert. announce-small. announce. archive-small. archive. arrow-left-small. arrow-left. arrow-right-small. arrow-right. audio-small. audi
Social Media Club SMC is een van origine Amerikaans fenomeen. Ondertussen zijn er ook in Nederland verschillende Social Media Clubs actief. In Almere ontbrak er nog een en hoewel Amsterdam praktisch om de hoek ligt, is het ook wel eens fijn en leuk om gewoon in Almere kennis te delen en te netwerken.
Copywriter
Social Media Club Amsterdam bestaat 2 jaar geslaagde verjaardag.
Als oprichter van Social Media Club Amsterdam en initiatiefnemer Social Media Club Nederland, kijk ik met veel plezier terug op twee jaar Social Media Club Amsterdam en daarmee Social Media Club in Nederland. In gesprek met Remco Janssen voor de start zei ik.:
dampconcurrent.nl
Wie zijn de mensen achter de Franse gele" hesjes? En wat willen ze? Onze reporter trok naar een vergadering VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VR
Een warme club, dat zeker. Een boze en verontwaardigde club, ook. Een fragiele club van mensen die vinden dat ze geen stem hebben in het maatschappelijk debat, en hun stem in het hokje nutteloos vinden. Een club met een uitgesproken politieke agenda, die gruwt van de politiek.
Social Media Club 070 Startpagina Facebook.
Social Media Club 070 is bij Igluu Den Haag. 27 november 2018 Den Haag, Nederland. SPOILER ALERT: woensdag 12 december sluit jij het jaar af met deze te gekke sessie over Slimme online marketing met social payment door Tikkie en Giro555.
Social Media Club Utrecht, SMC030.
Social Media Club Utrecht SMC030 is momenteel bezig met het volgende event en zeker een mooie update van onze site Coming pretty soon dus! Regelmatig organiseren wij events die actueel en superinteressant zijn op het gebied van digitale en online innovatie met een knipoog naar social media.
Social Media Club Eindhoven: verslaglegging bijeenkomsten.
Social media club Eindhoven. Posted on 7 maart 2012 20 maart 2015. De opzet van SMC040: Maandelijks, elke laatste woensdag van de maand, organiseert het team een laagdrempeling, gezellig en inspirerend mini-congres waarbij interessante sprekers met interessante onderwerpen op het podium worden gezet.
SMC050.
SMC050 is een initiatief om bedrijven, experts en nieuwkomers op het gebied van social media en technologische trends in de regio bij elkaar te brengen. Doel van SMC050 is om kennis uit te wisselen, op de hoogte te blijven en om te leren van de nieuwste ontwikkeling.
SMC055 / Social Media Club Apeldoorn.
Volgende SMC055: maandag 14 januari / Vast Goed Inschrijven! Social Media Club Apeldoorn / SMC055. Elke maand inspirerende sessies over social media en online marketing. Data verzamelen, statistieken lezen, patronen zien en men de gewenste kant opsturen. Dankzij de digitalisering is het nog makkelijker om informatie in te winnen over de gewenste doelgroep en daar.
Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere The Circle in Louis Hartlooper Complex De Utrechtse Internet Courant. Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere The Circle in Louis Hartlo
DUIC en SMC030 zijn mediapartners. Het was even wachten, maar hij is er dan eindelijk: de verfilming van de bestseller The Circle van Dave Eggers. Als meer dan een jaar wil de Social Media Club Utrecht SMC030 een speciaal event koppelen aan deze film over de donkere kanten van social media, big data en continue monitoring.

Contacteer ons

Gebruik van social media
social media nadelen
symbolen social media
soorten social media
social media studie
vragen over social media
onderzoek social media
Social Media Club
waarom gebruiken we social media
social media wikikids