snel tempo


snel tempo Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van snel" tempo" in de context. Vergelijkbare vertalingen voor snel" tempo" in Engels. snel bijvoeglijk naamwoord. tempo zelfstandig naamwoord. Voorbeeldzinnen voor snel" tempo" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
Bitcoin
in een snel tempo Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
in een snel tempo. in" een snel tempo" vertalen Engels. in" een snel tempo" in het Engels. in een snel tempo bw. in quick succession. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. NL in een snel tempo. in een snel tempo.
boomstam tafelblad
Puzzelwoordenboek Snel tempo.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor Snel tempo. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
extra slot voordeur
afkoelen in snel tempo Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: afkoelen in snel tempo DE afkoelen in snel tempo ES afkoelen in snel tempo FR. Vertalingen afkoelen in snel tempo NLEN.
wanddecoratie hout
Tempo muziek Wikipedia.
Voorbeeld: assai presto, ofwel nogal snel; poco rallentando, ofwel een beetje vertragend. Accelerando accel: versnellend. A tempo: terugkeer naar het tempo van voor de verandering. Animato: levendig, opgewekt. Animando: levendiger wordend, licht versnellend. Assai: veel, zeer, tamelijk, nogal. Calando: afnemend in sterkte en snelheid. L'istesso' tempo: hetzelfde tempo.
snel tempo Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het besef van dit potentieel is wijdverbreid in de sectoren gezondheid, landbouw, voeding, milieu, enz, waar in snel tempo toepassingen worden ontwikkeld. This potential is broadly recognised in health, agriculture, food, environment and other sectors where applications are being rapidly developed.
Tempo / snelheid tegen / aan / in / met een.
Grote Van Dale 2005. bij tempo 2 in een langzamer tempo gaan werken. Van Dale Hedendaags Nederlands 2006. bij tempo in razend tempo 1; in snel tempo 1. bij tempo A. een gebouw in sneller, verhoogd afwerken; in een versneld werken.;

Contacteer ons

waar kan je goedkoop merkkleding kopen
merkkleding dames goedkoop
katoenen strandjurkjes
online merkkleding kopen goedkoop
waar kan ik goedkoop merkkleding kopen
strandjurkjes online
sale strandjurkjes
meisjes strandjurkjes
strandjurkjes hunkemoller
goedkoop merkkleding kopen online
strandjurkjes goedkoop
korte strandjurkjes